Wie ben ik

Energiek, empathisch, creatief, enthousiast en gedreven

Dat zijn de 5 karaktereigenschappen die mij het beste omschrijven. 32 jaar jong en al vaak van richting veranderd maar wat blijft is het werken met mensen. Al van jongs af aan vind ik het heerlijk om te masseren. Om rust te brengen in iemand zijn lichaam en dus ook een stuk in zijn leven. We maken keuzes en hopen dat de uitkomst is zoals we hadden verwacht maar dit is, zoals iedereen wel zal weten, niet altijd het geval. In 2013 startte ik met de opleiding Massagetherapie, nadat ik mijn opleiding sportmassage had afgerond. Mijn verwachtingen waren dat ik goed leerde masseren en mensen kon helpen met hun klachten. Echter heb ik nog meer geleerd, vooral over mezelf. Ik heb geleerd dat je heel veel dingen in het leven zelf in de hand hebt maar dat het lastig is om ‘zekerheden’ los te laten.

Toen Sara geboren werd had ik geen keus, alles wat ik dacht te weten over baby’s moest ik los laten. Sara huilde en ze huilde veel. Ik was dankbaar dat we openstonden voor het dragen van haar want dat heeft ons vaak gered. Mijn plannen om met mijn pasgeboren dame heel de zomer op het terras te genieten van mijn verlof werden ‘verstoord’. Ik moest alles loslaten en op haar tempo meegaan. Dit is een leerproces geweest… wederom.. verwachtingen.

Na de geboorte van Sara kwam ik voor een keuze te staan. Vechten voor een vaste baan waar mijn hart niet meer lag maar wel mijn zekerheden of kiezen voor een onzekere toekomst. Dit wilde zeggen dat ik beide passies ging combineren in mijn eigen bedrijf.

Na alle voor- en tegens tegen elkaar gezet te hebben heb ik gekozen voor het laatste want wie niet waagt wie niet wint.
In 2015 was het dus zover Praktijk Ka werd een bedrijf en ik werd eigenaar.

Zelf zorgen voor inkomen, zelf tijd verdelen tussen werk, mijn man en mijn dochtertje…
veel verantwoordelijkheid maar een perfecte uitdaging voor mij!

NO ONE IS YOU AND THAT IS YOUR POWER