INFORMATIECONSULT

Wanneer je nog niet weet wat er bij jullie past kun je een afspraak maken voor een informatie consult. Hier gaan we bekijken welke mogelijkheden er zijn. Een drager, doek of bijvoorbeeld een ringsling of mei-tai. We kijken wanneer jullie willen gaan dragen en of alleen jij of ook je partner gebruik wil maken van de drager of doek. Tijdens dit consult leer je geen knooptechnieken, dit is wel mogelijk als we een combinatie maken met een basis draagconsult.

Prijs     € 50,00 / uur
Duur     gemiddeld 60 minuten

 

DRAAGCONSULT BASIS

In dit consult leer je 1 knooptechniek goed beheersen. Dit kan buik, heup- of rugdragen zijn.

We beginnen dit consult altijd kort met de uitleg van wat voor doek je zelf hebt of welke mogelijkheden er zijn in blends, lengte en merken. Daarna gaan we de desbetreffende knoop oefenen met een professionele draagpop. Zodra je zeker genoeg bent van jezelf gaan we de knoop oefenen met je eigen kind. Tijdens dit consult kijk ik continue met je mee en zorg ik ervoor dat jullie tevreden de deur uitlopen.

Prijs    € 50,00 / uur
Duur   gemiddeld 90 minuten

 

DRAAGCONSULT KORT

Beheers je een knooptechniek echter mogen er nog wat puntjes op de ‘i’ gezet worden? Dan is dit consult perfect voor jou. We gaan samen eerst een keer oefenen met de professionele draagpop zodat ik mee kan kijken met je handelingen. Daarna kijken we hoe het gaat met je kind in de doek of drager. Ik geef je tips en samen verbeteren we je draagtechniek.

Prijs    € 50,00 / uur
Duur   gemiddeld 60 minuten

 

PASCONSULT

Weet je al dat je geen “doekenmens” bent maar wel graag wilt dragen. Dan is er speciaal voor jou een soft structure carrier oftewel een drager! Tegenwoordig zijn er zoveel dragers dus welke is nu perfect voor jou / jullie? In dit consult kijken we naar jullie bouw, voorkeuren en het doel waarom jullie willen gaan dragen en door veel te proberen komen we zo bij de perfecte drager uit.

Prijs    € 50,00 / uur
Duur   gemiddeld 90 minuten

 

EXTRA INFORMATIE

Alle consulten vinden plaats in mijn praktijk in Reusel.
Consulten thuis zijn mogelijk voor een meerprijs vanaf € 17,50.
De meerprijs is afhankelijk van de afstand, voor meer informatie kunt u contact met me opnemen.

BETALING

De kosten moeten contant na het consult afgerekend worden. Er is geen mogelijkheid tot pinnen.
Kopen jullie een draagdoek of drager tijdens het consult dan stuur ik een factuur waarna het bedrag per bank overgemaakt wordt.

ANNULEREN

Gemaakte afspraken dienen uiterlijk 24 uur voor de afspraak te worden geannuleerd anders worden de kosten voor de behandeling bij u in rekening gebracht.
U ontvangt hiervan dan een factuur.

 

VERHUUR

Het huren van draagzakken of doeken kost € 12,50 / week.
Hiernaast betaal je een borg ter waarde van de nieuwwaarde van de drager en teken je een huurovereenkomst.

CADEAUBONNEN

Beschikbaar voor een draagconsult met een duur van 90 minuten t.w.v. € 75,00.